Wiesz nie każdy zabiera kobiete na spoty OCP ja nie zabardzo moge bo mam córke 10 letnią i nie sądze żeby chciała od 19.00 do 24.00 siedziec z tatą i mamą i gadac o skodach itd . Dlatego moja kkobieta raz w miesiącu daje mi luzu oczywiście wie otym na tyle wczesniej że by sie z tą myslą oswoiła że na przykład za dwa tygodnie mąz wychodzi sobie wieczorkirm na spocik. Jedynie zawsze chce adres lub telefon do kolegi wrazie co jakby niedaj bóg sie co stało żeby się nie martwic.
co myślicie o tych oponach ??
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
co myślicie o tych oponach ??
Witam. W związku z tym, że moje laczki letnie czas wymieniać, znalazłem coś takiego
Oficiálne stránky značky Matador – kvalitné a cenovo dostupné pneumatiky pre osobné, SUV a nákladné vozidlá. Tradícia a spoľahlivosť na každej ceste.
Zastanawiam się, czy to warte zainteresowania w rozmiarze 205/50/17. Wiem, że np. Continental-e są zdecydowanie lepsze ale i zdecydowanie droższe, a u mnie z kasą ostatnio cos krucho ....
Będę wdzięczny za opinie ewentualnie linki do stron z opiniami na temat tych oponekJaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
-
-
poczytaj tu opinie http://opony.money.pl/testy_opon/tes...ona=1&x=22&y=8
wrzuć na google tę oponę i znajdziesz wiecej, cena mówi sama za siebie. Ja bym jej nie kupił. Masz wiele innych do wyboru.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
bezduszny
-
bezduszny
-
Witam ! pracowalem w firmie oponiarskiej w ktorej bylismy glownym przedstawicielem matadora i powiem krotko ze nie wybralbym tej opony juz na pewno lepszym rozwiazaniem byla by opona baruma lub uniroyala
mozesz napisac do tej firmy o przedstawienie oferty dla Ciebie firma nazywa sie Moto - Budrex maja tam niezly wybor i wysylaja opony kurierem !Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
no i znów powracatemat matadorów. przecierz wszyscy na forum wiedzą że to czeskie guano., były montowane seryjnie do O1 i mało komu nie powybijały się. poza tym matador po wodzie leci , oj leci , zero hamowania a z abs to już wogóle. jak napisał zitsane :?: faktycznie lepiej barum lub uniroyal ze wskazaniem na te drugie . można czasami spojrzec na yokohamę , w niektórych rozmiarach ma niezłe ceny . z drugiej strony jak się kupuje felgi 17" to przydało by się czasami zastanowiić , pomyśleć , ile będą kosztowały odpowiednie opony jakiejś przyzwoitej firmy . według mnie , tylko proszę się nie obrażać , zakładanie jakiś najtańszych opon do takich felg wygląda troche na ..... nie będę pisał bo jednak ktoś się może obrazić :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwjak się kupuje felgi 17" to przydało by się czasami zastanowićSam pewnie takich felg bym nie kupił, ale dostałem je (kupiłem) razem z samochodem od poprzedniego właściciela
Sam wiesz, że jak raz zobaczy się autko na 17-tkach, to już baaardzo ciężko z nich zrezygnować.
Dzisiaj byłem u znajomego "gumiarza" i powiedział mi, że z "dolnej półki" to z czystym sumieniem poleca mi SS-595 FEDERAL. Podobno gumy niezłe i opinie w szerokim świecie ma dobrą.
leszekmw co Ty o nich sądzisz ??JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
Komentarz
-
-
no chodzą słuchy że tak , założyłem koledze na wiosne do Yarisa razem z alu 15" . chwali ze są ciche :?: ale od wiosny w sumie nie widziałem auta , tzn nie przyglądałem sie na opony a na zimówki jeszcze nie przyjechał :szeroki_usmiech , jeżdzi na lecie . według mnie moga się szybko wybijac i hałasować , niewiem równierz jak na wodzie jezdżą . może jeszcze spadnie snieg i przyjedzie zmienić koła wtedy pooglądam jak wygladaja po paru tysiącach i założę je do mojego clio i sie przejadę , może akurat bedzie mokro i zrobię teścik :twisted:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
chce tylko zauważyc że"testy" te to nie testy tylko opinie uzytkowników a na dodatek jeszcze nie w Polsce a chyba w Niemczech a tam mamy zupełnie inny asfalt i drogi . poza tym te wszystkie opinie dotyczą opon o wielkich rozmiarach a zatem cena "firmowych" opon musi być bardzo wysoka w porównaniu do federali co równierz powoduje wzrost samozadowolenia z ich zakupu . większość opinii to opinie po przebiegu paru tyś. a tak wogóle to te opinie piszą w większośći przedstawiciele różnych koncernów oponiarskich .... . najlepsze są niezależne testy ale dobrze żeby były robione u nas , na naszym asfalcie i najlepiej na zwykłej drodze po jakiej poruszamy sie na codzień a nie na torze . to tyle co mam do powiedzenia w tym temacieO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
te testy czy opinie należy brać pod dużą ocenę i rozwagę. Wiadomo nasze drogi są paskudne i dane opony wysoko oceniane w testach-opiniach przeprowadzonych na równych-dobrych drogach u nas przy faktycznym zużyciu mogą być zupełnie inne, gorsze. Dlatego ważne i pomocne mogą być opinie i porady praktyków, fachowców a Ty leszekmw, do nich należysz. PozdrawiamO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Nie zakładam nowego tematu. Hasło "federal" wyrzuciło mi ten temat.
JaroSz, leszekmw, wypowiadaliście się na temat opon firmy Federal
Federal is global truck tire supply, truck tire manufacturer, truck tire supplier in Taiwan, Asia. Main series truck tire products: COURAGIA ADVENTURE series, light truck series, van truck series.
Czy ktoś z Was używał zimówek tej firmy? Chodzi mi dokładnie o HIMALAYA WS2-SL.
Zaraz ktoś zapyta, dlaczego takie? Bo najtańsze, z najtańszych, poza tym, u mnie naprawdę ciężko o zimówki. Jak poszedłem do sklepu z oponami i spytałem się o zimówki to spojrzeli na mnie jak na wariata :evil: Dlaczego najtańsze? W zimie będę jeździł tylko raz w roku, przez góra dwa tygodnie, więc chyba się nie opłaca czegoś lepszego kupić. Dobrze myślę?
Więc tak oto mam do wyboru, albo te albo Nankang SV-1 Winter Plus
Cena praktycznie taka sama.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micnurZaraz ktoś zapyta, dlaczego takie?
Zamieszczone przez micnurW zimie będę jeździł tylko raz w roku, przez góra dwa tygodniesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz